SUPPLEMENTAL DISCLOSURE STATEMENT
QUESTIONS & ANSWERS REGARDING AGE RESTRICTIONS

CITRUS SQUARE
TRACT 19147

CONDOMINIUM UNIT NO.

HOMEBUYER:

This Supplemental Disclosure Statement ("Statement") is intended to address various questions that have arisen
concerning the age restrictions set forth in the Declaration of Covenants, Conditions and Restrictions and
Reservation of Easements for Citrus Square ("Declaration") that affect each home ("Property") in Citrus Square
("Community"). Please note that the terms "You," "Homebuyer," and "Homeowner" are used interchangeably
to refer to you throughout this Statement.

As part of your purchase of a home in the Community, you will receive other documents and disclosures (the
"Purchase Documents"). This Statement is not intended as a substitute for your review of the Purchase
Documents.

1. CAVEAT. THE RESPONSES TO THE QUESTIONS SET FORTH IN THIS STATEMENT ARE
BASED ON SELLER'S UNDERSTANDING OF THE REQUIREMENTS OF THE DECLARATION AND
APPLICABLE LAWS AND ARE PROVIDED SOLELY AS A MATTER OF COURTESY. THE
RESPONSES ARE NOT INTENDED TO CONSTITUTE, AND SHOULD NOT BE INTERPRETED OR
RELIED UPON AS, LEGAL ADVICE. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR OWN ATTORNEY
REGARDING ANY QUESTIONS YOU MAY HAVE ABOUT THE AGE RESTRICTIONS OR OTHER
RESTRICTIONS IN THE DECLARATION AND THEIR POTENTIAL IMPACT ON YOUR PERSONAL
SITUATION. UNLESS REQUIRED BY LAW, SELLER IS NOT RESPONSIBLE FOR OR BOUND BY
ANY STATEMENT MADE BY ITS SALES AGENTS, COMMUNITY COUNSELORS, EMPLOYEES,
SUBCONTRACTORS, OR ANY OTHER AGENT OR EMPLOYEE.

2. Laws Regarding Age Restrictions. The Community is intended to qualify for the "housing for older
persons" exemption from the prohibitions on discrimination based on familial status contained in the
Federal Fair Housing Act, including those provisions adopted pursuant to the Fair Housing Amendments
of 1988 and the Housing for Older Persons Act of 1995. The Community is also intended to qualify as
an age qualified community for persons 62 years of age or older as specified in California Civil Code
Section 51.3. Unfortunately, the federal and state laws are not entirely consistent. California Civil Code
Section 51.4 recites, among other things, that the requirements under California Civil Code Section 51.3
are more stringent than the federal requirements. IT IS POSSIBLE THAT THE LAWS REGARDING
AGE RESTRICTIONS APPLICABLE TO THE COMMUNITY COULD CHANGE OVER TIME AS A
RESULT OF CHANGES IN FEDERAL OR STATE LAW OR COURT DECISIONS INTERPRETING
FEDERAL OR STATE LAW. ALTHOUGH SELLER HAS NO REASON TO BELIEVE THAT ANY OF
THE AGE RESTRICTIONS IN THE DECLARATION MAY BE INVALID OR UNENFORCEABLE AT
THIS TIME, SELLER MAKES NO WARRANTIES OR REPRESENTATIONS AS TO THE PRESENT
OR FUTURE VALIDITY OR ENFORCEABILITY OF ANY AGE RESTRICTIONS IN THE
DECLARATION. YOU ARE RESPONSIBLE FOR CONSULTING WITH YOUR OWN ATTORNEY
REGARDING THIS MATTER.

3. Age Restrictions. The Declaration (e.g., Article X and elsewhere) contains restrictions which restrict
who may reside in a home in the Community. Except as otherwise expressly prohibited by applicable
law, each Condominium Unit in the Community is subject to the restrictions in the Declaration. The
restrictions may preclude you and/or members of your family from residing in the Community and limit
the pool of prospective purchasers or tenants to whom you may sell or lease the Property.

4. Do the age restrictions in the Declaration limit who may own the homes in the Community?

The Declaration does not prohibit persons younger than 62 years of age from owning a home in the
Community. However, persons younger than 62 years of age do not have the right to reside in the home
unless they meet the age restriction requirements in the Declaration. Homeowners who do not meet the
age restriction requirements in the Declaration may rent their homes to persons who do meet the age
restriction requirements in the Declaration. Notwithstanding the foregoing, the City requires that the
owners of homes in the Community that are subject to affordable housing restrictions (i.e., Condominium
Unit Nos. 49 through 98, inclusive, of Tract No. 19147) must reside in such homes; therefore, the owners
of those homes will need to comply with the age restrictions in the Declaration as well as the affordable
housing restrictions.
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5. Who may reside in the Community?

The Declaration states that at least one person who is 62 years of age or older ("Qualifying Resident")
must reside in each home in the Community. The Declaration also states that the only people who may
reside with the Qualifying Resident in each home are persons who qualify as "Qualified Permanent
Residents" and/or "Permitted Health Care Residents" as defined in California Civil Code Section 51.3.
The Declaration states that guests are permitted to stay in homes for up to 60 days in any year.

6. Can a home in the Community have more than one Qualifying Resident?

Yes. All persons residing together in a home in the Community who are 62 years of age or older
(regardless of whether they are husband and wife, cohabitants, relatives, or simply friends) would be
Qualifying Residents under the Declaration.

7. When do | need to be concerned about whether a person qualifies as a Qualified Permanent
Resident or Permitted Health Care Resident?

The Declaration requires that, if a person is less than 62 years of age, the person must qualify as a
Qualified Permanent Resident or Permitted Health Care Resident in order to reside in a home in the
Community with a Qualifying Resident.

8. Who qualifies as a Qualified Permanent Resident?

The Declaration defines a "Qualified Permanent Resident" as a person who meets the qualifications of
a "qualified permanent resident" set forth in California Civil Code Section 51.3, as that statute may be
amended from time to time, or in any successor statute. Under the current version of that statute, a
"Qualified Permanent Resident" includes a person who was (i) residing with the Qualifying Resident prior
to the death, hospitalization, or other prolonged absence of, or the dissolution of marriage with, the
Qualifying Resident and (ii) was 45 years of age or older, or was a spouse, cohabitant, or person
providing primary physical or economic support to the Qualifying Resident. In addition, a disabled person
or person with a disabling illness or injury who is a child or grandchild of the Qualifying Resident or a
Qualified Permanent Resident who needs to live with the Qualifying Resident or Qualified Permanent
Resident because of the disabling condition, illness or injury, is also a Qualified Permanent Resident.
Whether or not a person is a Qualified Permanent Resident is a question of fact, and anyone whose
status as a "Qualified Permanent Resident" is challenged may need to provide evidence to support his
or her claim that he or she meets the requirements of the statute (e.g., testimony, photographs, records,
etc.).

9. Does a disabled child or grandchild need to be of a particular age or be claimed as a dependent
on _a Qualifying Resident's or Qualified Permanent Resident's income tax returns in order to
qualify as a Qualified Permanent Resident?

Civil Code Section 51.3 does not state that a disabled person or person with a disabling iliness or injury
who is a child or grandchild of the Qualifying Resident or a Qualified Permanent Resident who needs to
live with the Qualifying Resident or Qualified Permanent Resident because of the disabling condition,
illness or injury must be a particular age or named as a dependent on the Qualifying Resident's or
Qualified Permanent Resident's income tax returns. However, in the event anyone were to challenge
such a person's status as a Qualified Permanent Resident, it is possible that the age of the child or
grandchild or status as a dependent on the Qualifying Resident's or Qualified Permanent Resident's
income tax returns could be one of the factors considered in determining whether the child or grandchild
needs to live with the Qualifying Resident or Qualified Permanent Resident. A Homebuyer who is
concerned about this issue should consult with his/her own attorney regarding this matter.

10. If a Qualifying Resident of a home in the Community dies, is there a specific time period by which
Qualified Permanent Residents must vacate the home?

No. Under California Civil Code Section 51.3(e), upon the death or dissolution of marriage, or upon
hospitalization, or other prolonged absence of a Qualifying Resident, any Qualified Permanent Resident
(e.g., a spouse or cohabitant who was residing with the Qualifying Resident prior to the death,
hospitalization, or other prolonged absence of, or dissolution of marriage with the Qualifying Resident,
etc.), is entitled to continue his or her occupancy, residency, or use of the home.

11. Who qualifies as a Permitted Health Care Resident?

The Declaration defines a "Permitted Health Care Resident" as a person who meets the qualifications of
a "permitted health care resident" set forth in California Civil Code Section 51.3, as the same may be
amended from time to time, or in any successor statute. Under the current version of that statute,
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"Permitted Health Care Resident" means a person hired to provide live-in, long-term, or terminal health
care to a Qualifying Resident or a family member of the Qualifying Resident providing such care.

12. May a quest under the age of 62 come visit and stay overnight in a home in the Community for
more than 60 days in the calendar year?

No. The Declaration states that a guest may occupy a home for up to 60 days in any year. If a guest has
stayed (overnight) for 60 days, that guest has used up his guest rights for the year.

13. Do the Age Restrictions in the Declaration restrict children from visiting or residing in _the
Community?

Under the Declaration, a child may visit a home in the Community as a guest for up to 60 days in any
calendar year, but may not reside in a home in the Community unless the child is a Qualifying Resident
(adult child who is 62 years of age or older), Qualified Permanent Resident, or Permitted Health Care
Resident.

14. What if a court order places two grandchildren in their grandparents' home temporarily?

Under the Declaration and California Civil Code Section 51.3, if the grandchildren are Qualifying
Residents, Qualified Permanent Residents (e.qg., they are disabled and are required to reside with their
grandparents as a result of the disability, etc.), or Permitted Health Care Residents, they would be
allowed to reside in the Community. If the minor grandchildren are not Qualifying Residents, Qualified
Permanent Residents, or Permitted Health Care Residents, they may visit the Community as guests for
up to 60 days in any calendar year. Notwithstanding the foregoing, it is possible that a court could
conclude that other applicable laws regarding the temporary placement of the minor grandchildren with
their grandparents take precedence over the age restrictions in the Declaration. A Homebuyer who is
concerned about this issue should consult with his or her own attorney.

15. Are the age restrictions in the Declaration different for same sex couples?

The Declaration and California Civil Code Section 51.3 state that at least one person who is 62 years of
age or older (i.e., the Qualifying Resident) must reside in the home, and that the only people who may
reside with the Qualifying Resident in the home are Qualified Permanent Residents and/or Permitted
Health Care Residents. As set forth in Article X of the Declaration, the term Qualified Permanent Resident
includes a "cohabitant." The definition of "cohabitant”" in the Declaration and Civil Code Section 51.3
includes persons who are domestic partners within the meaning of Section 297 of the Family Code. It is
not clear whether same sex couples who are not domestic partners also qualify as "cohabitants" under
the definition of Qualified Permanent Residents. However, reported court cases suggest that the failure
to recognize same sex couples as cohabitants may constitute a violation of law.

16. What is the homeowners association authorized to do to ensure compliance with the age
restrictions in the Declaration?

The Declaration (at Article VI) gives the homeowners association (referred to as the "Corporation” in the
Declaration) the power to take all actions necessary to enforce the age restrictions in the Declaration and
to ensure that the Community complies with California Civil Code Section 51.3 and all other applicable
laws and regulations concerning age-restricted housing, including without limitation, developing
procedures for routinely determining the occupancy of each home, including conducting surveys,
maintaining copies of the information provided in the surveys, and making a summary of the surveys
available for inspection upon reasonable notice and request by any person.

17. GENERAL RELEASE OF CLAIMS. Homebuyer acknowledges receipt of adequate consideration,
including but not limited to the express limited warranty provided by Seller, and based thereon agrees to
provide Seller with the following release, whereby Homebuyer waives and releases Seller from any and
all liability arising out of or relating to this Supplemental Disclosure Statement (collectively, “Released
Matters”).

HOMEBUYER, ON BEHALF OF HIMSELF, HERSELF, OR ITSELF AND HOMEBUYER’S
SUCCESSORS AND ASSIGNS (COLLECTIVELY, "RELEASOR"), HEREBY WAIVES AND
RELEASES SELLER FROM ALL ACTIONS, CLAIMS, DEMANDS, LOSSES, LIABILITIES, COSTS
AND EXPENSES (INCLUDING REASONABLE ATTORNEYS' FEES, COURT COSTS, AND EXPERT
WITNESS FEES AND COSTS), WHETHER KNOWN OR UNKNOWN OR SUSPECTED OR
UNSUSPECTED, WHICH RELEASOR MAY NOW OR HEREAFTER HAVE AGAINST SELLER, ITS
MEMBERS, CONTRACTORS, SUBCONTRACTORS AND EACH OF THEIR RESPECTIVE
OFFICERS, EMPLOYEES, DIRECTORS, AFFILIATES, SUCCESSORS AND ASSIGNS, ARISING
OUT OF OR IN CONNECTION WITH THE RELEASED MATTERS.

Citrus Square
Age Qualifications Disclosure v2



HOMEBUYER ALSO ACKNOWLEDGES THAT HOMEBUYER IS FAMILIAR WITH THE
PROVISIONS OF CALIFORNIA CIVIL SECTION 1542, WHICH PROVIDES AS FOLLOWS:

“A GENERAL RELEASE DOES NOT EXTEND TO CLAIMS THAT THE CREDITOR OR RELEASING
PARTY DOES NOT KNOW OR SUSPECT TO EXIST IN HIS OR HER FAVOR AT THE TIME OF
EXECUTING THE RELEASE AND THAT, IF KNOWN BY HIM OR HER, WOULD HAVE MATERIALLY
AFFECTED HIS OR HER SETTLEMENT WITH THE DEBTOR OR RELEASING PARTY.”

HOMEBUYER HEREBY EXPRESSLY WAIVES ANY RIGHT HOMEBUYER MAY HAVE UNDER
CIVIL CODE SECTION 1542 WITH RESPECT TO THE RELEASED MATTERS, AS WELL AS UNDER
ANY OTHER STATUTE OR COMMON LEGAL PRINCIPLE OF SIMILAR EFFECT.

HOMEBUYER'S INITIALS: HOMEBUYER'S INITIALS:

The undersigned Homebuyer(s) represent(s) that I/we have read and understand the matters set forth in this
Supplemental Disclosure Statement and have received a copy for my/our records. l/we acknowledge and agree
that I/we are solely responsible to make certain that I/we understand the contents of this Supplemental Disclosure
Statement and will take whatever steps are necessary to do so, including without limitation, consulting an
attorney, interpreter, or any other person whose advice or assistance may be necessary to fully understand the
matters set forth in this Supplemental Disclosure Statement. I/we acknowledge and agree that I/we have
considered the possible effect of such matters in my/our decision to purchase the Property. This Supplemental
Disclosure Statement has been executed by the parties on the dates indicated below.

BUYER hereby agrees to provide a copy of this Supplemental Disclosure Statement to any individual or entity
purchasing the Property from BUYER.

Date:
BUYER
Date:
BUYER
SELLER:

CYPRESSMOODYM 2022, LLC, a
California limited liability company

BY:
NAME:
TITLE: Authorized Signatory
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